Nieuw onderdak voor Carinova thuiszorg team Hardenberg centrum/Baalderveld

Het Carinova thuiszorgteam Hardenberg centrum/Baalderveld is verhuisd van de huisartsenpraktijk aan de Floralaan naar de nieuwe locatie LOC+ aan de Parkweg 1a8, in Hardenberg. Het team is erg blij met de nieuwe vestiging aan het Zorg & Welzijn plein in het LOC+. Afgezien van het nieuwe adres voor team Hardenberg centrum/Baalderveld, blijven alle overige contactgegevens hetzelfde. Inwoners met een zorgvraag kunnen bellen met 0900 86 62 of deze via www.carinova.nl kenbaar maken.

Binnen het LOC+ wordt samengewerkt aan een ‘vitale regio’. Het LOC+ is een aantrekkelijke voorziening van ruim 15.000 m2 waar organisaties uit het onderwijs, cultuur en zorg & welzijn zijn gevestigd. In het multifunctionele gebouw zijn naast Carinova o.a. diverse andere zorg- en welzijn organisaties gevestigd, waaronder het Samen Doen Team. De medewerkers van Carinova zien uit naar goede samenwerking, die zeker gaat lukken nu iedereen dichtbij elkaar zit en er dus korte lijntjes zijn.

De contactgegevens voor het team zijn:

Carinova thuiszorg
Team Hardenberg centrum/ Baalderveld
Parkweg 1a8, 7772 XP  HARDENBERG
Tel. 0570 51 85 79 / 0900 86 62 of mail: wijkverpleginghardenbergFAAA@carinova.nl

Werken bij Carinova

Het team geeft thuiszorg in Hardenberg centrum en Baalderveld. Het is een afwisselend team met collega’s van alle leeftijden. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werken in de thuiszorg zo leuk en afwisselend! Voor meer informatie zie: www.werkenbijcarinova.nl