Prachtig resultaat ‘Kunst en Benefiet Buffet 2022’

Afgelopen vrijdag 8 april organiseerde de Stichting Vrienden Hospice ’t Huis aan de Vecht in samenwerking met het Alfa-college Hardenberg het ‘Hospice Kunst en Benefiet Buffet 2022’ in het Grand Café van het LOC+ Hardenberg.

De studenten van de verschillende facilitaire opleidingen hebben op diverse vlakken een bijdrage geleverd aan deze geslaagde avond. Zij hebben, samen met de docenten, het menu samengesteld en verzorgd. Teven hebben zij ook de ontvangst en bediening voor hun rekening genomen. Voor de studenten was dit een prachtige praktijkervaring met een geweldig eindresultaat.

Tijdens deze goed bezochte avond zijn er diverse kunstwerken geveild onder leiding van notaris en veilingmeester Froukje Tinselboer. De opbrengst komt ten goede aan de verbouwing van het hospice. De huiskamer van het Hopsice zal worden vergroot en er wordt een derde gastenkamer gerealiseerd.

De totale opbrengst van de avond staat maar liefst op zo’n €5.000,-. Dat is natuurlijk een prachtige bijdrage voor de komende verbouwing! Na de zomer zal de verbouwing van start gaan.