Wanneer je als ZZP-er of organisatie een broedplaats van innovatie zoekt, of mogelijkheden om kennis, netwerk en faciliteiten te delen? Dan heb je in het LOC+ de ideale plek gevonden om te werken en te netwerken.

Binnen het LOC+ sta je er niet alleen voor. We vinden het belangrijk dat we elkaar kunnen vinden, samen ideeën kunnen bedenken en ontwikkelen.

Heb je ook interesse om vanuit het LOC+ te komen werken door een ruimte te huren of vanuit een flexwerkplek, neem dan contact met ons op via 0523 231231 of servicedesk@loc-hardenberg.nl.
We maken graag een afspraak om de functionaliteiten en mogelijkheden van het LOC+ aan je te laten zien!

Ben je vanuit een vereniging, stichting of andere maatschappelijke georiënteerde organisatie op zoek naar een ruimte om bijvoorbeeld te vergaderen? Neem dan ook contact met ons op. Wij bieden hiervoor een aantrekkelijk tarief.

Vernieuwd Zorg & Welzijn Plein

Kansen in een samenwerking

Het LOC+ opent in september 2018 het vernieuwde Zorg & Welzijn Plein regio Hardenberg. Naast de huidige dienstverlening van het Samen Doen Team, de GGD, Accare, USG Restart, B-Authentiek en de Bibliotheek is er nog ruimte te huur voor organisaties of ZZP’ers die inhoudelijk van meerwaarde zijn op het Zorg & Welzijn Plein.  De ontwikkelingen in het sociaal domein bieden nu volop kansen voor optimalisering van de dienstverlening en samenwerking vanuit de regionale netwerken van het Zorg & Welzijn Plein. Het LOC+ biedt een dynamische (werk)omgeving en kenmerkt zich door gastvriendelijkheid en full service. Het plein geeft ook ruimte voor ontmoeting, congres, atelier en activiteiten die de regio vitaal een ’boost’ kunnen geven!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van het Zorg & Welzijn Plein regio Hardenberg via: Nooike.Kloekhorst@LOC-Hardenberg.nl. Bekijk hier de sfeerbeelden en de plattegrond met mogelijke ruimtes om een idee te krijgen van het vernieuwde plein.