Het LOC+ is een multifunctionele voorziening met een full service concept. Het markante (onder architectuur gebouwde) pand voldoet aan de wensen die organisaties en ondernemers hebben. Verschillende organisaties en  hebben hun weg gevonden in het LOC+. Zij maken gebruik van allerlei faciliteiten of huren er met veel plezier en naar volle tevredenheid. 

Het LOC+ streeft naar in- en externe samenwerking om zowel sociaal maatschappelijk als economisch meerwaarde voor de regio te creëren. Vanuit de onderwijsinstellingen liggen er kansen voor ondernemers om samen te werken. Ook de organisaties die gevestigd zijn op het Zorg & Welzijn Plein of het Cultuurplein bieden die opties. 

Wat heeft het LOC+ nog te huur? 

Momenteel is ons prachtige pand tot de nok gevuld als het gaat om vaste huur van kantoorruimten! Heb je toch belangstelling? Laat het ons weten. We kijken constant naar verruiming van de mogelijkheden en/of we kunnen je op de wachtlijst zetten.

Het huren van de diverse spreek- en vergaderruimten is wel mogelijk! Je kan de beschikbaarheid van deze ruimten informeren via ons Servicepunt (0523-231231) of via mailadres: servicedesk@loc-hardenberg.nl

We hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van catering tijdens jouw overleg. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Heb je interesse om vanuit het LOC+ te werken  neem dan contact met ons op. Dit kan via 0523 231231 of servicedesk@loc-hardenberg.nl.
We maken graag een afspraak om het LOC+ aan je te laten zien! 

Ben je vanuit een vereniging, stichting of andere maatschappelijke georiënteerde organisatie op zoek naar een ruimte om bijvoorbeeld te vergaderen? Neem dan ook contact met ons op. Wij bieden hiervoor financieel aantrekkelijke mogelijkheden.