Het LOC+ is een multifunctionele voorziening die onder architectuur is gebouwd. Met het full service concept voldoet dit markante gebouw aan de wensen die organisaties en ondernemers hebben. Verschillende groeperingen uit de samenleving hebben hun weg gevonden in het LOC+ en maken gebruik van allerlei faciliteiten of huren er met volle tevredenheid en veel plezier. 

Het LOC+ streeft naar in- en externe samenwerking om zowel sociaal maatschappelijk als economisch meerwaarde voor de regio te creëren. Vanuit de onderwijsinstellingen liggen er kansen voor ondernemers om samen te werken. Ook de organisaties die gevestigd zijn op het Zorg & Welzijn Plein of het Cultuurplein bieden opties. Het LOC+ heeft nog een laatste ruimte te huur voor een dynamische organisatie die graag van meerwaarde zijn voor de regio en de optie tot samenwerking willen verkennen. In overleg met het management zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar. 

Wat kunt u huren? 
– een eigen afgesloten gedeelte; 
– een werkplek met opbergruimte; 
– een grotere ruimte om activiteiten / groepsbijeenkomsten te verzorgen. Kijk hiervoor op de pagina Gastvrijheid.  

In onderstaande overzicht ziet u foto’s van de nog te huren ruimte en krijgt u een idee van de flexplekken en spreekkamer. 

Binnen het LOC+ staat u er niet alleen voor. We vinden het belangrijk dat we elkaar kunnen vinden, samen ideeën kunnen bedenken en ontwikkelen.

Heeft u ook interesse om vanuit het LOC+ te werken door een ruimte te huren, neem dan contact met ons op via 0523 231231 of servicedesk@loc-hardenberg.nl.
We maken graag een afspraak om de functionaliteiten en mogelijkheden van het LOC+ aan je te laten zien! 

Bent u vanuit een vereniging, stichting of andere maatschappelijke georiënteerde organisatie op zoek naar een ruimte om bijvoorbeeld te vergaderen? Neem dan ook contact met ons op. Wij bieden hiervoor een aantrekkelijk tarief.