Gezinshuis ‘Ons Baken’ krijgt kantoor op het Zorg & Welzijn plein in het LOC+       

Per 7 juni houden de initiatiefnemers van Gezinshuis ‘Ons Baken’ kantoor op het Zorg & Welzijn Plein te LOC+. Deze organisatie is gevestigd in Mariënberg en biedt als gezinshuis drie 24/7 opvangplaatsen en diverse dag- en spoedopvangplaatsen. ‘Ons Baken’ is onderdeel van ‘Van der Vrede Zorg’ en kiest het LOC+ als kantoorlocatie voor de korte lijnen met de samenwerkingspartners in de gemeente Hardenberg en de regio.

Pim & Bernice van de Vrede: “Wij hebben natuurlijk een mooi ruim gezinshuis, maar willen ook rust voor onszelf en de kinderen creëren. Met een externe kantoorruimte hebben we de mogelijkheid om onze administratie te doen, maar ook om de nodige gesprekken te voeren met onder andere voogden, ouders en instanties. Daarnaast hebben we hebben voor LOC+ gekozen omdat we denken hier een mooie centrale kantoorplek te hebben gevonden. Centraal tussen meerdere instanties zijn er ook nog netwerkmogelijkheden en kunnen we elkaar versterken… dus een win-win situatie waar we erg blij mee zijn”.

Gezinshuis Ons Baken gaat zich vestigen op het Zorg & Welzijn Plein in ruimte D0.24. “Onze kerntaken liggen natuurlijk binnen het gezinshuis, maar we zullen met regelmaat op het kantoor aanwezig zijn. Toch is het raadzaam vooraf een afspraak te maken. Dan is iedereen welkom om ‘s een praatje met ons te komen maken”.

Gezinshuis Ons Baken is vindbaar op internet via https://onsbaken.nl/ en te bereiken op telefoonnummer: 06-19995810.