De catering in het LOC+ wordt volledig gerund door studenten van het Alfa-college. Voor hen een mooie plek om ervaring op te doen op hospitality gebied. Voor u mooie kansen voor bijeenkomsten die met aandacht, oprechte gastvrijheid en op leerzame wijze worden verzorgd. 

In het LOC+ zijn er verschillende ruimtes te huur die voor een vergadering, bijeenkomst, presentatie, personeelsfeest, workshop of ander evenement kunt gebruiken. Zo zijn het Grand Café en het Sterrenrestaurant schitterende ruimtes met veel mogelijkheden en biedt het podiumplein ruimte om presentaties in theateropstelling te verzorgen. 

Lijkt het je wat om een evenement in het LOC+ te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met het Facilitair Servicepunt via 0523 231231 of mail naar servicedesk@loc-hardenberg.nl. Bekijk ook het overzicht Tarieven Externen 2024

Wanneer u op onderstaande afbeeldingen klikt, vindt u meer informatie over de verschillende ruimtes. Onder Banquetingmap kunt u de banquetingmap van LOC+ catering downloaden met daarin alle cateringmogelijkheden. 

Funcooking

Het LOC+ biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw perfecte bijeenkomst. Ga gezellig samen aan de slag in de keuken of laat alles door ons regelen. 

Een avond ontspannen met je collega’s of zakenrelaties en dineren onder het genot van een goed glas wijn. Dat kan tijdens een funcooking, die garant staan voor een bijzondere beleving en een avond van culinaire topkwaliteit. In samenwerking met onze koks en gastheer of –vrouw verzorg je, jouw eigen culinaire evenement. De ervaring leert dat met de koppeling van onze expertise en
uw inzet en enthousiasme een prachtig culinair product ontstaat.

Wilt u meer informatie over een funcooking avond? Neem dan contact op met de catering van het LOC+ via catering@loc-hardenberg.nl of bel met de servicedesk via 0523-231231.