De catering in het LOC+ wordt volledig gerund door studenten van het Alfa-college. Voor hen een mooie plek om ervaring op te doen op hospitality gebied. Dat biedt mooie mogelijkheden voor het organiseren van een bijeenkomst die met aandacht, oprechte gastvrijheid en op leerzame wijze wordt verzorgd. 

In het LOC+ zijn er verschillende ruimtes te huur die je voor een vergadering, bijeenkomst, presentatie, personeelsfeest, workshop of ander evenement kunt gebruiken. Zo zijn het Grand Café en het Sterrenrestaurant schitterende ruimtes met veel mogelijkheden, waar jij centraal staat. Het podiumplein biedt ruimte om in een theateropstelling presentaties te verzorgen.

Lijkt het je wat om een evenement in het LOC+ te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met het Facilitair Servicepunt via 0523 231231 of mail naar servicedesk@loc-hardenberg.nl.

Grand Café en Sterrenrestaurant

De studenten die het Grand Café en Sterrenrestaurant runnen volgen een opleiding tot kok, gastheer/gastvrouw of facilitair leidinggevende. Het moderne en eigentijdse ingerichte Sterrenrestaurant is een lesrestaurant waar ze ervaring op kunnen doen. Onder het motto ‘flexibel, eerlijk en goed’ staat het Grand Café voor kwaliteit en gastvrijheid.

Zowel de inrichting met de daarbij behorende sfeer, de gastvrijheid van het personeel, de unieke locatie en de eerlijke prijzen zijn de speerpunten van de zaak. De inrichting van het Grand Café is ontstaan door opdrachten van studenten in samenwerking met het bedrijfsleven. Het Grand Café is dagelijks geopend van 10:00-16:00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties) en biedt plaats aan 100 tot 120 gasten. Vanuit het Grand Café kunnen evenementen tot 300 gasten verzorgd worden. 

Het Sterrenrestaurant biedt plaats aan ongeveer 60 gasten. Elke dinsdagavond is het restaurant geopend en bereiden en serveren de studenten gastronomisch drie, vier of vijfgangenmenu’s. Iedereen is welkom om dan te komen eten in het Sterrenrestaurant. Buiten de dinsdagavond is het Sterrenrestaurant te reserveren voor groepen, denk hierbij aan private-dinings, wijn-spijsavonden (zowel zakelijk of met vrienden), wijnproeverijen en/of cursussen en onze speciale buffetten.

Funcooking

Het LOC+ biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw perfecte bijeenkomst. Ga gezellig samen aan de slag in de keuken of laat alles door ons regelen. 

Een avond ontspannen met je collega’s of zakenrelaties en dineren onder het genot van een goed glas wijn. Dat kan tijdens een funcooking, die garant staan voor een bijzondere beleving en een avond van culinaire topkwaliteit. In samenwerking met onze koks en gastheer of –vrouw verzorg je, jouw eigen culinaire evenement. De ervaring leert dat met de koppeling van onze expertise en
uw inzet en enthousiasme een prachtig culinair product ontstaat.

Wilt u meer informatie over een funcooking avond? Neem dan contact op met de catering van het LOC+ via catering@loc-hardenberg.nl of bel met de servicedesk via 0523-231231.