In het LOC+ zijn verschillende vergaderruimtes te huur voor uw vergadering, bijeenkomst, presentatie, workshop of ander evenement. Daarbij kunnen we ook de perfecte catering bieden, verzorgd door studenten van het Alfa-college.

In het onderstaande overzicht ziet u in één oogopslag de verschillende vergaderruimtes die te huur zijn in het LOC+.

De catering wordt verzorgd door studenten van het Alfa-college. Zodat zij goede ervaring op kunnen doen op hospitality gebied. 

Wilt u een vergaderruimte huren in het LOC+? Neem dan vrijblijvend contact op met het Facilitair Servicepunt via 0523 231231 of mail naar servicedesk@loc-hardenberg.nl. Bekijk ook het overzicht Tarieven Externen 2023.

De mogelijkheden van de ruimtes

Het LOC+ biedt verschillende vergaderruimtes te huur aan. In onderstaande overzicht ziet u de mogelijkheden van elke ruimte.  

  • B1.51: geschikt voor ca. 16 personen. Deze ruimte bevat een beamer, scherm en computer en bevindt zich nabij het Grand Café.
  • D0.34: grote vergaderzaal geschikt voor ca. 20 personen. Deze ruimte beschikt over een flip over en op aanvraag een beamer en een scherm. De ruimte bevindt zich op het Zorg & Welzijn Plein.
  • D0.52: spreekkamer geschikt voor 4 personen. Deze ruimte bevindt zich op het Zorg & Welzijn Plein.