In het LOC+ zijn verschillende vergaderruimtes te huur voor uw vergadering, bijeenkomst, presentatie, workshop of ander evenement. Daarbij kunnen we ook de perfecte catering bieden, verzorgd door studenten van het Alfa-college.

In het onderstaande overzicht ziet u in één oogopslag de verschillende vergaderruimtes die te huur zijn in het LOC+.

De catering wordt verzorgd door studenten van het Alfa-college. Zodat zij goede ervaring op kunnen doen op hospitality gebied. 

Wilt u een vergaderruimte huren in het LOC+? Neem dan vrijblijvend contact op met het Facilitair Servicepunt via 0523 231231 of mail naar servicedesk@loc-hardenberg.nl. Bekijk ook het overzicht Tarieven Externen 2019.

De mogelijkheden van de ruimtes

Het LOC+ biedt vier verschillende vergaderruimtes te huur aan. In onderstaande overzicht ziet u de mogelijkheden van elke ruimte.  

  • B1.51: geschikt voor ong. 16 personen. Deze ruimte bevat een beamer, scherm en computer en bevindt zich nabij het Grand Café.
  • D0.34: grote vergaderzaal geschikt voor ong. 20 personen. Deze ruimte beschikt over een flip over en op aanvraag een beamer en een scherm. De ruimte bevindt zich op het Zorg & Welzijn Plein.
  • D0.54: kleine vergaderzaal geschikt voor ong. 12 personen. Deze ruimte beschikt over een flip over en op aanvraag zijn een beamer en een scherm mogelijk. De ruimte bevindt zich op het Zorg & Welzijn Plein. 
  • D0.52: spreekkamer geschikt voor 4 personen. Deze ruimte bevindt zich op het Zorg & Welzijn Plein.