Ergonad vestigt zich op het Zorg & Welzijn Plein

Het LOC+ is weer een partner rijker. Per 4 januari 2021 maakt Ergonad Coaching & Training als re-integratie- en loopbaancoachingsbedrijf gebruik van ruimte op het Zorg & Welzijn Plein.

Ergonad verricht werkzaamheden voor het UWV en verzorgt voor inwoners uit de regio de re-integratietrajecten ‘Naar werk’ en ‘Werkfit’. Daarnaast begeleidt Ergonad studenten bij studie- en beroepskeuze vraagstukken met hun unieke programma Who am I (WAI).

Ergonad begeleidt bij het adviseren van leerlingen met betrekking tot hun studiekeuze, biedt loopbaanbegeleiding voor mensen die stappen willen nemen in hun carrière, ondersteunt bij re-integratie van mensen die vanwege een beperking niet verder komen in hun huidige baan en begeleidt startende ZZ-pers.

Eigenaar, Erik Dam: “In essentie gaat het om samen bouwen aan zelfvertrouwen om doelen te bereiken. Daarbij staat en valt alles met de kunst van het luisteren.”

Ergonad werkt met een flexibele schil van ervaren loopbaanprofessionals in de regio Twente en Salland vanuit vestigingen in Fleringen (Tubbergen), Zwolle, Hengelo, Emmen en Hardenberg.

Eigenaar: Erik Dam kent het LOC+ vanuit werkzaamheden die hij hier, op het voormalige werkplein, in een eerdere functie heeft verricht. Hij is blij dat nu ook zijn eigen bedrijf Ergonad de kans krijgt om opnieuw een bewoner van het LOC+ te worden.  

Het LOC+ ligt centraal en is een prima locatie die van alle gemakken is voorzien. Voor Ergonad is het logische keuze om hun dienstverlening vanuit het LOC+ aan te gaan bieden. De partners in het LOC+ dragen gezamenlijk bij aan een vitale regio, wat (nieuwe) kansen biedt tot samenwerking. Naast Samen Doen zijn ook de GGD, Accare, Tactus Verslavingszorg, Voetier, Vechtdal Wonen, PerspektieV, Sportservice Groep, USG Restart, van Dam Loopbaanbegeleiding, Argonaut en stichting De Kern gevestigd op het Zorg & Welzijn Plein.

Verder organiseert Vitaal Vechtdal in samenwerking met leerlingen van zorgopleidingen van het Alfa-college en bijvoorbeeld de Saxenburgh Groep hier ook activiteiten. Het Zorg & Welzijn in het LOC+ is dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag. In verband met de huidige situatie is het raadzaam om een afspraak te maken alvorens u het Zorg & Welzijn Plein bezoekt.