Tactus breidt uit in het LOC+

Sinds oktober 2018 is Tactus verslavingszorg gevestigd op het Zorg & Welzijn Plein in het LOC+. Tactus geeft voorlichting op scholen en jongerencentra, trainingen aan netwerken en is actief in het horeca- en veiligheidsoverleg. Vanuit het LOC+ gebouw biedt Tactus voorlichting, ondersteuning, lichte en specialistische hulp, behandeling en begeleiding bij (verslavings)problemen met drugs, alcohol, gokken of beeldschermgebruik.

Ze hebben een breed palet aan behandelmogelijkheden en zoeken naar de best passende zorg of begeleiding voor iedereen. Met de dienstverlening die Tactus biedt zijn ze een welkome en passende aanvulling op het Zorg & Welzijn Plein en passen zij goed in het totaalconcept.

De huidige kantoren, waar Tactus sinds 2018 in verbleef in het LOC+, werden te krap voor de bezetting van Tactus in Hardenberg. Vanaf 1 maart 2021 heeft Tactus dan ook een extra ruimte in gebruik genomen in het LOC+ op het Zorg & Welzijn Plein. Momenteel verblijven zij in een drietal ruimtes in het LOC+ op het Zorg & Welzijn Plein.

Heb je vragen over het gebruik van middelen zoals alcohol, drugs en medicijnen of zaken zoals (online) gokken, gamen en beeldschermgebruik en wil je daar met iemand over praten? Bel dan de Tactus Advieslijn. De medewerkers van Tactus helpen je graag verder. De Tactus Advieslijn is op werkdagen beschikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op het nummer 088 382 28 87. Voor meer informatie over Tactus: https://www.tactus.nl/