Deze week uitgelicht: ‘Tactus verslavingszorg’

Verslavingsproblemen komen vaker voor dan je misschien denkt. Het gaat vaak schuil achter andere problemen. Het is niet iets om je voor te schamen. Een verslaving  is goed te behandelen en je hoeft je er zeker niet voor te schamen. Wij hebben veel kennis en een breed aanbod om je te helpen, omdat het ons samen wel lukt!

We bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving, ook in combinatie met andere problematiek. We zoeken naar de best passende zorg of begeleiding voor iedereen.

Vanuit het LOC+ gebouw bieden we voorlichting, ondersteuning, lichte en specialistische hulp, behandeling en begeleiding bij (verslavings)problemen met drugs, alcohol, gokken of beeldschermgebruik. We hebben een breed palet aan behandelmogelijkheden: online, afspraak op locatie LOC+, hulp thuis of een klinische opname. Daarnaast is er ook de zelfhulpgroep Intact in Harderberg. Intact is 24/7 bereikbaar voor een luisterend oor en ondersteuning via tel. 088 3822880.

Spreekuur

Opvoeders of jongeren met vragen zijn van harte welkom op het spreekuur. Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 17:00 uur in het LOC+ gebouw.

Tactus Advieslijn

Heb je vragen over het gebruik van middelen zoals alcohol, drugs en medicijnen of zaken zoals (online) gokken, gamen en beeldschermgebruik en wil je daar met iemand over praten? Bel dan de Tactus Advieslijn. Onze medewerkers helpen je graag verder. De Tactus Advieslijn is op  werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via  088 382 28 87.

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op met ons of bezoek onze website https://www.tactus.nl

Meer informatie over de zelfhulpgroep Intact is te lezen op tactus.nl/intact