Werkzaamheden parkeergarage LOC+ 30 apr t/m 6 mei

Werkzaamheden parkeergarage LOC+

Het is zover de werkzaamheden aan de parkeergarage, die vanwege de kou in de voorjaarsvakantie niet uitgevoerd konden worden, gaan in de meivakantie van start. Dat houdt dat de parkeergarage van maandag 30 april tot en met zondag 6 mei is gesloten.

Bij de ingang van de parkeergarage wordt de slijtlaag van de vloer vervangen en worden kleine beschadigingen hersteld. Ook de bewegwijzering en de pijlen op de vloer worden hersteld. Tijdens deze werkzaamheden is het niet mogelijk om de auto te parkeren in de garage van het LOC+.

Als voorbereiding op de werkzaamheden vinden er schoonmaakwerkzaamheden plaats op maandag 23 of donderdag 26 april. Hierbij blijft de parkeergarage geopend. Maandag 30 april beginnen de werkzaamheden met het frezen en schuren van de vloer. Vrijdag 4 mei wordt een slijtlaag op de vloer aangebracht. Deze nieuwe laag moet minimaal 48 uur uitharden voordat er op gereden kan worden. Dit zorgt voor een langere levensduur van de vloer.

Andere locaties om de auto te parkeren zijn:

  • Parkeergarage van het gemeentehuis, Stephanuspark 1
  • Parkeerterrein, Van Wevelinckhovenplein
  • Parkeergarage Centrum/Theater De Voorveghter, Havenweg

Fietsers kunnen hun fiets stallen in de kelder van het Hof van Pepijn!

Meer parkeer locaties staan op de website www.hardenberg.nl/parkeren.

Abonnementhouders kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein aan de Kruserbrink in Hardenberg. Hiervoor ontvangen de abonnementhouders een
vergunning. De omwonenden en gebruikers van het LOC+ zijn op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. Deze worden uitgevoerd door Sealteq Noord uit Stadskanaal.