LOC+ sponsor van de Vrieling Hardenberg City Run

Logo Vrieling Hardenberg city run

De Vrieling Hardenberg City-run is het grootste hardloopevenement uit de regio. Jaarlijks doen ruim 2.500 hardlopers mee. Beginners, recreanten en prestatielopers, allemaal willen ze hun grens verleggen. Elk jaar wordt de Cityrun gehouden op de derde zaterdag in mei. In 2018 vindt de 14e editie plaats op zaterdag 19 mei.

Mensen doen om uiteenlopende redenen mee aan de Vrieling Hardenberg City-run: voor het eerst aan een hardloopevenement meedoen, het verbeteren van een persoonlijk snelste tijd of het lopen van een langere afstand. Meestal gaat hier een gedegen voorbereiding aan vooraf. Dat is de City-run, niet alleen het meedoen aan een hardloopevenement, maar ook het trainen voor een uitdagende persoonlijke prestatie.

LOC+ Hardenberg is sponsor van dit mooie hardloopevenement. We hebben onze naam verbonden aan de 3KM afstand en diverse activiteiten vinden in het LOC+ plaats. Zo kunnen de startnummers hier afgehaald worden.

Een sponsoring van een dergelijk evenement past goed binnen ons thema ‘Een leven lang gezond’. Want iedereen weet hoe goed sporten is voor de gezondheid. Daarom dragen we graag bij aan dit mooie regionale initiatief! Zien wij je ook op zaterdag 19 mei?