Bezoek de Cultuurmixmarkt op 3 november

Op zaterdag 3 november wordt op het Cultuurplein in het LOC+ de Cultuurmixmarkt georganiseerd. Wil je weten wat Hardenberg Art, Bibliotheek Hardenberg, Cultuurkoepel Vechtdal en FabLab Hardenberg allemaal te bieden hebben? Kom dan eens kijken!
 
Tijdens de Cultuurmixmarkt laten de partners van het Cultuurplein in het LOC+ Hardenberg zich van hun beste kant zien: 
 
De Bibliotheek organiseert haar jaarlijkse Open Dag. Kom eens binnenkijken in de Bieb, om te zien wat zij allemaal te bieden hebben. Er zijn leuke activiteiten zoals een Culturele apotheek, Poëzieslam met Inge Sanders, de Haakclub, een schrijfworkshop o.l.v. Boekwriter4all en natuurlijk vind je er alle informatie over alle diensten en het cursusaanbod dat zij bieden. Want de Bieb is tegenwoordig veel meer dan alleen het lenen van boeken.
 
Hardenberg Art organiseert een kunstmarkt met werken als aquarellen, glaswerk, sieraden, mozaïek, glas-in-lood, keramiek, chocolade, etc. Ze laten een demonstratie Pottenbakken zien. De PKN werkgroep Textiel is aanwezig met zelfgemaakte producten en ze serveren lekkernijen uit Somalië.
 
Cultuurkoepel Vechtdal laat in samenwerking met Balletschool Cora en Muziekschool Pianoforte demonstraties dans en muziek zien en horen. Ook geeft Muziekschool Pianoforte een workshop muziek. Daarnaast kunnen kinderen de workshop ‘Maak je eigen heldenmasker’ o.l.v. Gradi Nitert volgen. Deze workshop wordt doorlopend gegeven van 11.00 – 15.00 uur.
 
FabLab Hardenberg zet haar deuren open voor een Open FabLab middag waar je kunt experimenteren met 3D printers, LAQ constructie speelgoed, 3D pennen en Ozobots.
Benieuwd geworden? Kom dan op zaterdag 3 november van 10.00 – 15.30 uur naar het LOC+!