“Wat voor onze toppers wel mogelijk is!”

Ondanks de onzekere en voor sommigen moeilijke tijd hebben een aantal van onze huurders de afgelopen tijd op creatieve wijze hun dienstverlening aangeboden.

Zo heeft de Cultuurkoepel Vechtdal meerdere online kindercursussen verzorgd, hebben het Alfa-college en Zone.college online open dagen gehouden, heeft Sportservice Groep digitale gymlessen gegeven, zijn organisaties zoals Samen Doen, De Kern Maatschappelijke Dienstverlening, USG Restart, Diëtistenpraktijk van Asselt, Tactus Verslavingszorg en Van Dam Loopbaanbegeleiding overgegaan op digitale en telefonische dienstverlening, is er volop gebruik gemaakt van de digitale bibliotheek en is de GGD IJsselland steun en toeverlaat geweest voor (kersverse) ouders.

NIEUW!

De openingstijden van de Bibliotheek zijn op maandag en woensdag van 13.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor alle informatie over de openstelling van de Bibliotheek 👉 https://bit.ly/35JyPkG.

Het Alfa-college en Zone.college zijn gestart met het afnemen van examens op aangepaste wijze.

Wij hopen u ook spoedig goed nieuws te kunnen brengen over onze andere huurders, dat ook zij op een veilige en verantwoorde manier de bedrijfsvoering weer op kunnen pakken!