Meer werkplezier in de regio door locatie Van Dam Loopbaanbegeleiding in het LOC+

Vanaf 1 april is het Zorg & Welzijn Plein regio Hardenberg in het LOC+ ook de plek waar mensen terecht kunnen die hun werkplezier willen verbeteren.

Van Dam Loopbaanbegeleiding biedt hiertoe dienstverlening op het vlak van o.a. persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, outplacement, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Het is bewezen dat tevreden werknemers beter presteren. Uit onderzoek blijkt dat bijna 50% van werknemers ontevreden is op het werk. Als het aan Van Dam Loopbaanbegeleiding ligt, komt daar in de regio Hardenberg snel verandering in. Met ruim 18 jaar loopbaandienstverlening blijven zij zich onderscheiden door een goede combinatie van professionele dienstverlening en persoonlijk contact. Elk traject heeft één contactpersoon en de invulling van het traject wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Meer informatie: www.vandamloopbaanbegeleiding.nl 

Van Dam kiest ervoor om dichterbij de klanten de diensten aan te bieden door uitbreiding van gesprekslocatie. Per 1 april starten zij op het Zorg & Welzijn Plein in het LOC+ gebouw in Hardenberg. Alle huurders en partners van dit plein dragen bij aan het ‘vitaal leven’ van de inwoners uit de regio. Naast GGD IJsselland zijn het Samen Doen Team, Accare, Tactus Verslavingszorg, Sportservice Groep, Restart, Argonout en Diëtistenpraktijk Van Asselt. Verder organiseert Vitaal Vechtdal in samenwerking met leerlingen van zorgopleidingen van het Alfa-college en bijvoorbeeld de Saxenburgh Groep hier ook activiteiten. Het Zorg & Welzijn in het LOC+ is dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag.