Koolhydraatarme Voeding & Gezonde Leefstijl beurs

Studenten Facilitair Leidinggevende en Manager Ondernemer Horeca van Alfa-college Hardenberg organiseren een Koolhydraatarme Voeding & Gezonde Leefstijlbeurs, om inspiratie op te doen voor een gezondere leefstijl. Op 21 juni van 12.00 – 16.00 uur in het LOC+/Alfa-college Hardenberg.

Koolhydraatarme voeding en een gezonde leefstijl zijn elementen die belangrijk zijn voor een leven lang gezond. Binnen LOC+ vinden we een leven lang gezond erg belangrijk. De vergrijzing neemt toe terwijl steeds minder mensen de maatschappij draaiende houden. Hoe blijven we langer gezond, gelukkig en maatschappelijk actief? Nieuwe kennis leidt tot kansen om gezondheid, welzijn en maatschappelijke participatie te verbeteren. De organisaties binnen het LOC+ proberen deze kennis toe te passen op uw (zorg) hulpvraag. Deze beurs is daar een mooi voorbeeld van. Kom ook kennis opdoen!

Tijdens de beurs worden er twee seminars georganiseerd:

14.00 uur: seminar diëtiste Jolande Winters (Diëtisten Groep Nederland) : Diabetes en voeding
15.00 uur: seminar Jeroen Flim (Bas van de Goor Foundation): Diabetes en bewegen / sporten

Verder op de beurs:
– proef koolhydraatarme hapjes en tussendoortjes
– koolhydraatarme recepten
– informatie van diëtisten
– health center
– en nog véél meer!

Koolhydraatarm diner in het Sterrenrestaurant
Na de beurs is het mogelijk om aan te schuiven bij het koolhydraatarme 4 gangen-diner in het Sterrenrestaurant van het LOC+ om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur).
kosten € 20,- p.p. excl. drankjes.
Aanmelden via: ms.biglaar@alfa-college.nl